Laadukas vaihteiston huolto säästää vaihteistoa vanhan öljyn aiheuttamilta kulumisvahingoilta ja takaa vaihteiston toimintavarmuuden vuosien ajaksi. Kunnollinen vaihteiston huolto on tehtävä:

DSG ja CVT: 40 000 km – 60 000 km välein
Tavallinen automaatti 80 000 km – 100 000 km välein
Tai aina 7 vuoden välein. Lue lisää täältä.

Olemme kehittäneet 8 vuoden ja yli 10 000 ajoneuvon automaattivaihteiston huoltokokemuksen pohjalta Hõbenoolen dynaamisen öljynvaihdon menetelmän, joka takaa huoltotuloksen parhaan laadun.

Vaihdelaatikon huolto ja öljynvaihto huuhtelemalla

Perusteellinen testaus ennen dynaamista öljynvaihtoa

Ennen dynaamista öljynvaihtoa oman alansa parhaat asiantuntijamme suorittavat ajoneuvon perusteellisen testauksen ja diagnostiikan varmistaakseen ajoneuvon vaihteiston kunnon. Jos käy ilmi, että vaihteiston toiminnassa esiintyy suurempia ongelmia, dynaaminen öljynvaihto ei tuota tulosta ja tarvitaan vaihteiston perusteellisempaa korjausta.

Tilastollisesti 5-7 % ajoneuvoista huolto tapahtuu liian myöhään.

Öljynvaihto huuhtelemalla ja Hõbenoolen prosessi

Dynaamisen öljynvaihdon prosessissa käytämme laitetta, joka edellyttää asiantuntevaa käyttäjää. Laite antaa mahdollisuuden huoltaa erilaisia vaihteistotyyppejä ja käyttää erilaisia tiloja.

Tärkeä hyöty on öljynvaihdon suorittaminen ilman pesuainetta, jonka lisäämistä vaihteistoon emme suosittele, sillä se muuttaa öljyn alkuperäistä kemiallista koostumusta. Se voi aiheuttaa toimintahäiriöitä kytkinten toiminnassa ja pesuaineen poistaminen öljystä on mahdotonta.

Käytämme vaihteiston pesuun ainoastaan uutta öljyä (vastapainoksi vanhan öljyn suodattamiselle ja pesemiselle), jotta kaikki vanha öljy saadaan ulos vaihteistosta dynaamisen öljynvaihdon päätyttyä ja siten suljetaan pois vaihteiston kulumisvahingot, joita vanhan öljyn sisältämä metallipöly aiheuttaa.

Dynaamisen öljynvaihdon jälkeen suoritamme tarvittaessa ajoneuvolle ohjelmiston päivityksen ja mukautuksen, jotta ajoneuvo toimisi kunnolla.

Prosessin lopussa suoritamme jokaiselle autolle koeajon varmistaaksemme vaihteiston normaalin toiminnan ja arvioimme tuloksia prosessin alussa suoritettuun diagnostiikkaan verrattuna.

Dynaaminen öljynvaihto Hõbenoolen menetelmällä takaa, että:

  • Huolto tehdään vain autoille, joiden vaihteisto toimii ja on ajokunnossa.
  • Pesuainetta ei käytetä
  • Saavutetaan paras tulos verrattuna tavalliseen dynaamiseen menetelmään (vaihteisto on puhtaampi)
  • Prosessiin kuluva aika ja öljymäärä on pienempi ja hinta siten edullisempi